E-shop – doprava zdarma při nákupu nad 1.000,- Kč

Máte dotaz? Volejte

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem
Galerie:

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem
Doba přípravy: 30 minut

Na broskvové řezy potřebujeme:

  • 1 balíček listového těsta (na dvě placky)
  • 1 velký sáček piškotů
  • 3 vanilkové pudinky
  • 1,4 l mléka
  • 5 lžiček tekutého sladidla FAN STARLINEA nebo 10 lžiček tekutého sladidla FAN STEVIA® na bázi steviol glykosidů
  • kompotované broskve
  • na posyp FAN CUKŘENKA – březový cukr s vanilkou

Postup:

Listové těsto rozdělíme na polovinu. Jeden díl rozválíme a přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Na těsto poskládáme piškoty těsně vedle sebe. Na piškoty dáme ovoce a můžeme pokapat šťávou z kompotu.
V mléce uvaříme pudink dle návodu- místo cukru přidáme tekuté sladidlo FAN STARLINEA a ještě horký puding nalijeme na piškoty s ovocem. Vyválíme druhý plát listového těsta a přeneseme na pudink.
Upečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 20 minut do růžova. Necháme vystydnout a ztuhnout nejlépe do druhého dne.
Broskvové řezy pocukrujeme FAN CUKŘENKOU – březový cukr s vanilkou a můžeme dozdobit kopečkem šlehačky.

TIP: Tekutá sladidla jsou vhodné především k doslazení dresinků, pudinků, polev nebo třeba k přípravě Ovocné želé nebo Snídaňová jáhlová kaše.

Sdílejte recept na sociálních sítích

Facebook
Twitter
FAN Sladidla Tišice

Další recepty

skořicový šnek
Skořicový šneci
Příprava: 60 minut
Jahodový džem - FAN Želírovací směs
Jahodový džem bez zbytečných cukrů
overnight musli
Snídaně do skleničky
Perníčky z ovesné mouky
Příprava: 60 minut