E-shop – doprava zdarma při nákupu nad 1.000,- Kč

Máte dotaz? Volejte

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy
Doba přípravy: 60 minut

Po nedělním obědě je bábovka s jablky ideální tečkou. Suroviny nejspíš najdete v každé spíži a ledničce, netřeba vymýšlet nic složitého. Bábovku strčíte do trouby po upečeném kuřátku a máte hodinku na oběd 🙂 S naším receptem navíc ušetříte spousty kalorií, klasický řepný cukr totiž vyměníte za práškové sladidlo FAN STEVIA na bázi fruktózy a steviol-glykosidů.

Připravíme si:

Postup:

V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, práškové sladidlo FAN STEVIA ®, skořici, ořechy a rozinky namočené v rumu. Přidáme nahrubo nastrouhaná jablka, celá vejce a olej. Pokud by se nám těsto zdálo tuhé (záleží na šťavnatosti jablek), přidáme pár lžic mléka.
Vše důkladně promícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy.
Pečeme v předem vyhřáté troubě asi na 180 °C přibližně 60 minut, abychom měli jistotu, vyzkoušíme propečenost špejlí.
Po upečení bábovku s jablky necháme zchladnout, vyklopíme z formy a posypeme FAN CUKŘENKOU – březovým cukrem s vanilkou.

TIP: Bábovky jsou velmi vděčné – většinou velmi jednoduché, a těch forem, co se dá v dnešní době koupit. Vyzkoušejte i další náš recept – Strakatá bábovka vrstvená. Neuděláte chybu.

Sdílejte recept na sociálních sítích

Facebook
Twitter
FAN Sladidla Tišice

Další recepty

banánový chlebík
Banánový chlebíček od CLARA FIT FOOD
Příprava: 60 minut
vafle anyfood❤️
Vafle od @anyfood❤️
Příprava: 5 minut
germ knodl anyfood❤️ square
Alpský germknödl s mákem od @anyfood❤️
Příprava: 5 minut
jahodový dort Šarlota
Jahodový dort Šarlota
Příprava: 60 minut