E-shop – doprava zdarma při nákupu nad 1.000,- Kč

Máte dotaz? Volejte

Strakatá bábovka vrstvená

Strakatá bábovka vrstvená
Galerie:

Strakatá bábovka vrstvená

Strakatá bábovka vrstvená
Doba přípravy: 60 minut

Těsto:

  • 300 g polohrubé mouky
  • 33 g práškového stolního sladidla STEVIALIN EXCLUSIVE
  • 3 vejce
  • 70 ml oleje
  • 150 ml mléka
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 prášek do pečiva
  • máslo na vymazání a hrubá mouka na vysypání formy

Náplň:

  • 500 g měkkého tvarohu                                                                                    
  • 2 žloutky
  • 1 lžíce práškového stolní sladidlo STEVIALIN EXCLUSIVE
  • 1 vanilkový pudink (prášek)
  • 100-150 ml mléka

Na posyp FAN CUKŘENKA – BŘEZOVÝ CUKR S VANILKOU

Postup:

Nejprve si připravíme náplň smícháním všech surovin a dáme stranou.
Na těsto si vyšleháme vejce se sladidlem, šleháme dostatečně dlouho, alespoň 10 minut.
Přidáme olej, mléko a po částech mouku, kterou nejprve smícháme s kakaem a práškem do pečiva.
Po přidání mouky už nešleháme, jen mícháme vařečkou!

Do máslem vymazané a moukou vysypané formy vrstvíme nejprve asi 1/3 těsta, na něj polovinu tvarohové náplně, poté druhou část těsta, zbytek tvarohové náplně a na konec zbytek těsta. Takto připravenou bábovku dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C asi 45 minut.

Bábovku necháme vychladnout, aby ztuhl tvaroh, vyklopíme z formy a posypeme FAN CUKŘENKOU-BŘEZOVÝ CUKR S VANILKOU.

Sdílejte recept na sociálních sítích

Facebook
Twitter
FAN Sladidla Tišice

Další recepty

skořicový šnek
Skořicový šneci
Příprava: 60 minut
Jahodový džem - FAN Želírovací směs
Jahodový džem bez zbytečných cukrů
overnight musli
Snídaně do skleničky
Perníčky z ovesné mouky
Příprava: 60 minut