Zcela nekalorické práškové sladidlo se zvýšenou sladivostí (5x sladší než řepný cukr) na bázi erythritolu a steviol-glykosidů. Balení obsahuje 50 hygienicky balených sáčku. Každý sáček nahrazuje 5 g řepného cukru, tedy přibližně 1 lžičku.
Erythritol – polyalkohol získaný fermentací, velmi specifický druh sladidla, ač řazen mezi sacharidy, nepřepočítává se na výměnné jednotky, má 0 glykemický index.
Steviol-glykosidy – sladidlo získané extrakcí z rostliny stévie.
BENEFITY PRÁŠKOVÉHO SLADIDLA STEVIALIN EXCLUSIVE:
- sladidlo je přírodního původu – pouze steviol-glykosidy a erythritol
- praktické jednoporcové sáčky – 1 sáček nahrazuje 5 g řepného cukru
- žádné kalorie ani glykemický index
- příjemná chuť, díky erythritolu jsou potlačené lékořicové podtóny steviol-glykosidů
- vhodné pro diabetiky
- ideální sladidlo pro low-carb i keto diety
POUŽITÍ SLADIDLA STEVIALIN EXCLUSIVE:
- ideální k přímému slazení teplých i studených nápojů
- k doslazení jogurtů, kaší nebo pudinků
- doslazení omáček, dresinků
VYZKOUŠEJTE I DALŠÍ SLADIDLA NA BÁZI ERYTHRITOLU A STEVIOL-GLYKOSIDŮ:
Složení:
sladidla: erythritol (98,2 %) a steviol-glykosidy (1,8 %)
Výživové údaje na 100 g (nahrazuje 500 g cukru):
energetická hodnota – 0 kJ / 0 kcal
tuky / z toho nasycené mastné kyselin – 0 g
sacharidy / z toho cukry – 97,8 g / 0 g
bílkoviny – 0 g
sůl – 0 g
Sladivost:
1 g (1 sáček) sladidla nahrazuje 5 g (1 lžičku) řepného cukru.
Použití:
Sladidlo je vhodné především k přímému slazení teplých a studených nápojů, nebo např. k doslazení pokrmů. Díky hygienickému balení si ho můžete vzít do kabelky, kapsy a mít ho vždy u sebe.
Upozornění:
Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.
Uchování:
Skladujte a uchovejte v suchu, chraňte před teplem, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Logistická data:
Interní číslo: C05 552
EAN kusu: 8594001757626
EAN kartonu: 08594001752584
počet kusů v kartonu: 6 ks
Kde koupit:
V síti prodejen Billa, COOP nebo CBA, nebo v síti lékáren a zdravých výživách.
Samozřejmě také v našem e-shopu a mnoha dalších online prodejců.