Vyslyšeli jsme potřeby našich zákazníků a uvádíme zcela jedinečnou bezlepkovou směs pro přípravu pečených dezertů. Připravit s ní zvládnete třeba muffiny nebo korpusy na dorty. Přidejte libovolné ovoce, oříšky – fantazii se zkrátka meze nekladou!
Naše směs je nejen bez lepku, přidaných škrobů a barviv, ale také bez přidaných cukrů. Místo klasického cukru v naší směsi najdete xylitol – sladidlo přírodního původu, s nízkým glykemickým indexem.
Přidáte jen: jogurt, vejce
Benefity OSLAZENO bez cukru Univerzální směs na pečení :
- univerzální použití – muffiny, dorty, bublaniny
- bez cukru, slazeno xylitolem
- bez lepku
- bez přidaných škrobů a barviv
- expirace 12 měsíců, tedy celý rok můžete mít neustále připraveno si upéct
Pro koho je OSLAZENO bez cukru Bezlepkové směs na pečení Univerzální vhodná:
- pro cyliaky
- pro diabetiky a každého, kdo si hlídá příjem jednoduchých cukrů
- pro ty, co nejraději tráví hodiny při přípravě dezertů
Složení:
rýžová mouka, sladidlo: xylitol 33 %, vláknina 3 %, slunečnicový lecitin, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina vinná, aroma
Výživové hodnoty na 100 g sypké směsi:
Energetická hodnota: 1 298 kJ/ 311 kcal, tuky/ z toho mastné nenasycené kyseliny: 1,32 g/ 0,15 g, sacharidy/ z toho cukry: 78,81 g/ 0,25 g, vláknina: 3,3 g, bílkoviny: 5,47 g, sodík: 0,28 g
Použití:
Přidáme: 300 g bílého jogurtu, 2 vejce
Návod na základní přípravu: Nejdříve vyšleháme vejce s jogurtem a poté přidáme sypkou směs. Následně už jen vařečkou promícháme. Dáme do vybrané formy vyložené pečícícm papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C cca 45 minut – dozlatova.
Při pečení bezlepkových dezertů dbáme na základní pravidla:
1. Nikdy neotvíráme troubu před dokončením!
2. Dezerty krájíme až po ŮPLNÉM VYCHLADNUTÍ!
Uchování:
Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Upozornění:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Kde koupit:
Exkluzivně na našem e-shopu. V něm najdete i další naše novinky z řady OSLAZENO bez cukru