E-shop – doprava zdarma při nákupu nad 1.000,- Kč

Máte dotaz? Volejte

OSLAZENO BEZ CUKRU – Univerzální bezlepková směs na pečení 330 g

OSLAZENO BEZ CUKRU – Univerzální bezlepková směs na pečení 330 g
Legislativní název: bezlepková sypká směs pro přípravu pečených dezertů se sladidly
Obsah: 330 g

OSLAZENO BEZ CUKRU – Univerzální bezlepková směs na pečení 330 g

OSLAZENO BEZ CUKRU – Univerzální bezlepková směs na pečení 330 g

Vyslyšeli jsme potřeby našich zákazníků a uvádíme zcela jedinečnou bezlepkovou směs pro přípravu pečených dezertů. Připravit s ní zvládnete třeba muffiny nebo korpusy na dorty. Přidejte libovolné ovoce, oříšky – fantazii se zkrátka meze nekladou!

Naše směs je nejen bez lepku, přidaných škrobů a barviv, ale také bez přidaných cukrů. Místo klasického cukru v naší směsi najdete xylitol – sladidlo přírodního původu, s nízkým glykemickým indexem
.

Přidáte jen:  jogurt, vejce

Benefity OSLAZENO bez cukru Univerzální směs na pečení :

  • univerzální použití – muffiny, dorty, bublaniny
  • bez cukru, slazeno xylitolem
  • bez lepku
  • bez přidaných škrobů a barviv
  • expirace 12 měsíců, tedy celý rok můžete mít neustále připraveno si upéct

Pro koho je OSLAZENO bez cukru Bezlepkové směs na pečení Univerzální vhodná:

  • pro cyliaky
  • pro diabetiky a každého, kdo si hlídá příjem jednoduchých cukrů
  • pro ty, co nejraději tráví hodiny při přípravě dezertů

Složení:

rýžová mouka, sladidlo: xylitol 33 %, vláknina 3 %, slunečnicový lecitin, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina vinná, aroma

Výživové hodnoty na 100 g sypké směsi:

Energetická hodnota: 1 298 kJ/ 311 kcal, tuky/ z toho mastné nenasycené kyseliny: 1,32 g/ 0,15 g, sacharidy/ z toho cukry: 78,81 g/ 0,25 g, vláknina: 3,3 g, bílkoviny: 5,47 g, sodík: 0,28 g

Použití:

Přidáme: 300 g bílého jogurtu, 2 vejce
Návod na základní přípravu: Nejdříve vyšleháme vejce s jogurtem a poté přidáme sypkou směs. Následně už jen vařečkou promícháme. Dáme do vybrané formy vyložené pečícícm papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C cca 45 minut – dozlatova.

Při pečení bezlepkových dezertů dbáme na základní pravidla:

1. Nikdy neotvíráme troubu před dokončením!
2. Dezerty krájíme až po ŮPLNÉM VYCHLADNUTÍ!

Uchování:

Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Upozornění:

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Kde koupit:

Exkluzivně na našem e-shopu. V něm najdete i další naše novinky z řady OSLAZENO bez cukru

Sdílejte recept na sociálních sítích

Facebook
Twitter
FAN Sladidla Tišice

Další výrobky

OSLAZENO bez cukru® - Bezlepková směs na pečení / Banánový chlebíček
OSLAZENO BEZ CUKRU - Bezlepková směs na pečení banánový chlebíček 400 g
OSLAZENO bez cukru - Instantní rýžová kaše s proteiny / banánová
Instantní rýžová kaše s proteiny / banánová - 150 g
OSLAZENO bez cukru - Instantní rýžová kaše perníková
Instantní rýžová kaše s proteiny / perníková - 180 g
OSLAZENO BEZ CUKRU Instantní rýžová kaše s proteiny/čokoládo-kokosová
Instantní rýžová kaše s proteiny / čokos - 180 g