Vyzkoušejte si NOVINKY z řady OSLAZENO BEZ CUKRU®.
Vyslyšeli jsme potřeby našich zákazníků a uvádíme na trh zcela jedinečnou bezlepkovou směs pro přípravu nejen banánového chlebíčku. Připravit s ní zvládnete třeba také muffiny nebo korpusy na dorty. Za několik měsíců testování a přípravy našich nových směsí jsme zjistili, že není snadné připravit chutný, vláčný a nadýchaný korpus. Naše bezlepková směs na pečení je tedy otestována všemi směry a při dodržení rad na pečení bezlepkových dezertů se výsledku bát nemusíte 😉
Naše bezlepková směs na pečení je nejen bez lepku, přidaných škrobů, aromat a barviv, ale také bez přidaných cukrů. Místo klasického cukru v naší směsi najdete xylitol – sladidlo přírodního původu, s nízkým glykemickým indexem.
Přidáte jen: vejce, vodu, olej + banány na ozdobu
Benefity OSLAZENO bez cukru bezlepková směs na pečení Banánový chlebíček :
- bez lepku
- s vysokým obsahem vlákniny
- s lyofilizovaným banánem (mrazem sušeným)
- slazeno xylitolem
- bez přidaného cukru, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry
- bez přidaných škrobu, aromat a barviv
Pro koho je OSLAZENO bez cukru bezlepková směs na pečení Banánový chlebíček vhodná:
- pro cyliaky
- pro diabetiky, v rámci diet
- pro každého, kdo si hlídá příjem jednoduchých cukrů
- pro ty, co nejraději tráví hodiny při přípravě dezertů
V NABÍDCE OSLAZENO BEZ CUKRU – SMĚSI NA PEČENÍ NALEZNETE TAKÉ:

Složení:
rýžová mouka, sladidlo: xylitol 35 %, vláknina 7,5 %, SYROVÁTKOVÝ PROTEIN, prášek z lyofilizovaného banánu 5,5 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina vinná
Výživová hodnota na 100 g směsi:
Energetická hodnota: 1 550 kJ/371 kcal, tuky/ z toho nasycené mastné kyseliny: 5,92 g/ 2,59 g, sacharidy/ z toho cukry: 63,2 g/ 4,33 g, vláknina: 13,9 g, bílkoviny: 8,78 g, sodík: 0,29 g.
Použití:
Přidáme: 4 vejce, 10 lžic teplé vody, 3 lžíce oleje, 2 banány na ozdobu
Návod na přípravu: Nejdříve vyšleháme žloutky do pěny, přilijeme teplou vodu a olej a krátce prošleháme. Přidáme sypkou směs a už jen vařečkou promícháme. Nakonec přimícháme sníh z bílků. Navrstvíme do formy vymazané a vysypané kokosem nebo vyložené pečícím papírem, nahoru položíme podélně rozkrojené banány. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C přibližně 30-40 minut. (provedeme zkoušku špejlí).
Při pečení bezlepkových dezertů dbáme na základní pravidla:
1. Nikdy neotvíráme troubu před dokončením!
2. Dezerty krájíme až po ŮPLNÉM VYCHLADNUTÍ!
Uchování:
Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Upozornění:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Kde zakoupit:
Exkluzivně na našem e-shopu. V něm najdete i další naše novinky z řady OSLAZENO bez cukru.