Na těsto:
- 300 g hladké mouky
- 210 g másla
- 20 g práškové sladidlo FAN STARLINEA
- 1 žloutek
- kůra z 1 citronu
- 1 polévková lžíce mletého kokosu
Na krém:
- 300 ml mléka
- 150 g másla
- 2 polévkové lžíce mletého kokosu
- 2,5 lžičky tekutého sladidla FAN STARLINEA
- 2 polévkové lžíce rumu
- 1 čokoládový pudink
Postup:
Kolečka:
Všechny suroviny na přípravu těsta zpracujeme na hladké, vláčné těsto a uložíme ho zabalené ve fólii na dvě hodiny do chladu.
Těsto rozválíme na asi 3 mm plát, vykrájíme kolečka, přendáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C asi 7 – 10 minut.
Krém:
V mléku uvaříme pudink, necháme vychladit. Poté ho vyšleháme s máslem, přidáme kokos, sladidlo FAN STARLINEA, rum a znovu vyšleháme. Krém necháme vychladit.
Upečená kolečka po zchladnutí namažeme krémem.
Slepená kolečka namáčíme do rozpuštěné tmavé čokolády. Bílou čokoládou uděláme uprostřed oblouček a párátkem ho roztáhneme do jedné strany, druhou polovinu kolečka dozdobíme mletým kokosem.