Potřebujeme:
- 250 g mascarpone
- 250 ml smetany ke šlehání
- 20 g práškového sladidla FAN CUKŘENKA – březový cukr s vanilkou
- 500 g jahod
- 1 balení dlouhých piškotů
Postup:
Smetanu nalijeme do mísy, přidáme práškové sladidlo FAN CUKŘENKA a vyšleháme do pěny. Do směsi postupně přidáváme a zašleháváme mascarpone. Jahody omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Postupně vrstvíme do sklenic jahody a mascarpone směs. Připravené dezerty vložíme do lednice a necháme alespoň 3 hodiny vychladit.
Jahody s mascarpone krémem servírujeme dozdobené piškoty.
TIP: Jahody se dají využít na miliony způsobů, v naší databázi naleznete recepty např. na Jahodová bublanina nebo Košíčky s jahodovým krémem. A samozřejmě nesmí chybět Domácí jahodová marmeláda.