E-shop – doprava zdarma při nákupu nad 1.000,- Kč

Máte dotaz? Volejte

Čokoládové hvězdičky

Galerie:

Čokoládové hvězdičky

Doba přípravy: 30 minut

Na těsto si připravíme:

Na krém si připravíme:

  • 1 šlehačka
  • 30 g práškového sladidla FAN STEVIA® na bázi steviol-glykosidů
  • 50 g čokolády na vaření
  • 160 g másla

Na zdobení:

  • lyofilizované ovoce – maliny, jahody

Postup:

Čokoládové hvězdičky:
Smícháme mouku, práškové sladidlo FAN STEVIALIN EXCLUSIVE a kakao. Přidáme máslo, vejce a důkladně propracujeme hladké těsto, zabalíme do fólie a uložíme alespoň na dvě hodiny do ledničky.
Na pomoučněném vále vyválíme plát silný zhruba 3 mm. Formičkou vykrajujeme hvězdičky, které přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C asi 12 minut. Upečené čokoládové hvězdičky necháme vychladnout.

Krém:
Šlehačku svaříme se sladidlem FAN STEVIA®, přidáme nalámanou čokoládu a necháme ji rozpustit.
Ve šlehači vyšleháme máslo a postupně přidáváme vychladlou šlehačko – čokoládovou směs, vzniklý krém uložíme na hodinu do ledničky.

Čokoládové hvězdičky namažeme krémem, slepíme a namáčíme do tmavé čokolády. Ještě než čokoláda zaschne, posypeme prachem z lyofilizovaného ovoce.

Sdílejte recept na sociálních sítích

Facebook
Twitter
FAN Sladidla Tišice

Další recepty

Utopenci
Utopenci, nejen novoroční
Příprava: 60 minut
Hrušková dobrota
Hrušková dobrota ve skle
Příprava: 60 minut
kulajda
KULAJDA
Příprava: 30 minut
Švestkový džem
Švestkový džem se skořicí
Příprava: 30 minut